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A Challa Bread Workshop by Yehudis Milchtein
January 12 @ 15:00 - 17:30
€20.00January 12th at 15h • Introductory price of 20 euros
Hungry for some (C)halla? Whether you’ve tried it or only heard about its taste, texture, and tradition, now’s your chance to dive in. For the first time at Fermenthings, we’re offering a chance to learn all about this historical bread.
Delve into the origins of challa, try your hand at making the dough, and learn the art of braiding. You’ll enjoy some freshly made challa at the workshop and take a batch of dough home. No baking experience? No problem. This class is led by Yehudis who mixed her first batch of challa when she was just 10 years old.
Yehudis has been baking challa ever since. Using a family recipe, she will explore, test and ask questions she’s always wondered herself, and find the answers together with you.
Spaces are limited, so book now for a special introductory price of 20 euros. Come hungry and ready to get elbow deep in some dough!
Workshop duration: Approximately 2 to 2.5 hours. Offered in French and English
Highlights:
- Learn challa’s history
- Practice dough braiding
- Bake challa
- Take home dough
- Sample traditional dips
Questions? Reach out to yehudismilchtein@gmail.com.
If the workshop is sold-out and you are still interested, please fill in this form: https://forms.gle/fuCjWeTKAEh5K3Vo8
Bake & Braid
Un atelier sur la Hallah avec Yehudis Milchtein
Le 12 janvier à 15h • Prix spécial de 20 euros
Envie de Hallah ? Que vous l’ayez déjà goûtée ou seulement entendu parler de son goût, sa texture et sa tradition, c’est l’occasion idéale d’en apprendre davantage. Pour la première fois chez Fermenthings, nous proposons un atelier dédié à ce pain emblématique.
Découvrez les origines de la Hallah, mettez la main à la pâte et apprenez l’art du tressage. Dégustez une Hallah fraîchement préparée lors de l’atelier et repartez avec une pâte prête à cuire chez vous. Aucune expérience en boulangerie n’est nécessaire.
Ce cours est animé par Yehudis, qui a réalisé sa première Hallah à l’âge de 10 ans. Depuis, elle n’a jamais cessé de perfectionner son art. À l’aide d’une recette familiale, elle vous guidera tout au long du processus, explorant et testant avec vous et répondra aux questions que vous vous posez sur la Hallah.
Les places sont limitées, alors réservez dès maintenant pour profiter du prix spécial de 20 euros ! Venez le ventre vide et préparez-vous à mettre la main à la pâte !
Durée de l’atelier : environ 2 à 2,5 heures. Disponible en français et en anglais.
Points forts :
- Découvrez l’histoire de la Hallah
- Apprenez à tresser la pâte
- Faites cuire votre Hallah
- Repartez avec une pâte prête à cuire chez vous
- Dégustez des dips traditionnels
Des questions ? Contactez : yehudismilchtein@gmail.com
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