
- Deze evenement zijn geslaagd.
Workshop Kimchi – Full
18/10/2018 @ 19:00 - 21:00
35€
Do you know the korean cousin of our beloved Sauerkraut? Also made with cabbage, ho wait, it can also be made with other vegetables! And spices… Hundreds of different spice mixes. Belonging to a long tradition and history in both South and North Korea: kimchi is really worth the discovering. Not only spicy, this home-made fermentation is also sweet, salty, good for your tummy and delicious. Our workshop will teach you how to select your spices, create a fermentation pasta and make your first kimchi. We will discover different recipes and taste some cooked preparations using kimchis.
Connaissez-vous le cousin de notre adorée choucroute? Aussi faite à partir de chou, ho attendez, on peut aussi en préparer avec d’autres légumes! Et des épices… Des centaines de combinaisons d’épices différentes. Venant d’une longue tradition et de l’histoire de la Corée du Sud (et du Nord): le kimchi vaut vraiment la découverte! Pas uniquement piquante mais aussi douce, salée, bonne pour votre digestion et surtout délicieuse. Notre atelier vous apprendra comment choisir vos épices, créer votre pâte à fermentation et réaliser vos premiers kimchis. Nous découvrirons différentes recettes et goûterons quelques préparations culinaires utilisant du kimchi.
Please bring three big jugs (so you can take your creations home)! Veuillez apporter trois grandes jarres (pour ramener vos préparations à la maison)!
Workshop will be held in French-Dutch and English. L’atelier sera donné en Français-Néerlandais et en Anglais.